Vår klinik 2019-03-01T11:54:00+00:00
Loading...

Välkommen till vår klinik i Göteborg

Nordic IVF och Nordic Egg Bank i Göteborg erbjuder privata fertilitetsutredningar och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder frysning av obefruktade ägg.

Vår systerklinik Göteborgs kvinnoklinik kan även erbjuda landstingsfinansierad fertilitetsutredning. För att minska antalet resor och underlätta för er som bor utanför Göteborg samarbetar vi med flera erfarna läkare runt om i landet.

Se gärna filmen om vår klinik!

Kontaktformulär

Välkommen att lägga in dina kontaktuppgifter i formuläret, vi ringer upp dig senast nästkommande vardag!

Kontakt

Vi finns på fjärde våningen på Odinsgatan 10 i centrala Göteborg, 5 minuters promenad från Centralstationen. Det enklaste sättet att ta sig till oss är via kollektivtrafiken, hållplats Polhemsplatsen eller Centralstationen.

Du når oss på telefonnummer 031-333 09 70 eller via vårt kontaktformulär här på vår hemsida. För dig som har startat en behandling hos oss, välj kategorin ”Under behandling”.

Varmt välkommen!

Senaste nyheterna i Göteborg

Nya lagar fr o m 1 januari 2019

Flera lagar angående assisterad befruktning och föräldraskap i Sverige är påväg att ändras vid årsskiftet. Vi hänger självklart med i den utvecklingen. Befruktning utanför kroppen med donerade könsceller ska få utföras vid andra vårdinrättningar än universitetssjukhus. Assisterad befruktning utanför [...]

Ny film!

Här är vår nya film om oss och hur vi arbetar på Nordic IVF! Det mesta av filmen är inspelat hos vår klinik i Malmö. Varmt välkomna till oss! [...]