Vår klinik 2019-06-27T12:23:26+00:00
Loading...

Välkommen till vår klinik i Göteborg

Nordic IVF och Nordic Egg Bank i Göteborg erbjuder privata fertilitetsutredningar och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder frysning av obefruktade ägg.

Vår systerklinik Göteborgs kvinnoklinik kan även erbjuda landstingsfinansierad fertilitetsutredning. För att minska antalet resor och underlätta för er som bor utanför Göteborg samarbetar vi med flera erfarna läkare runt om i landet.

Se gärna filmen om vår klinik!

Kontaktformulär

Välkommen åter från och med den 29 juli då formuläret återigen är tillgängligt! Från och med 29 juli har vi ordinarie öppettider igen. Vi önskar er en skön sommar!

Kontakt

Vi finns på fjärde våningen på Odinsgatan 10 i centrala Göteborg, 5 minuters promenad från Centralstationen. Det enklaste sättet att ta sig till oss är via kollektivtrafiken, hållplats Polhemsplatsen eller Centralstationen.

Du når oss på telefonnummer 031-333 09 70 eller via vårt kontaktformulär här på vår hemsida. För dig som har startat en behandling hos oss, välj kategorin ”Under behandling”.

Varmt välkommen!

Senaste nyheterna i Göteborg

På plats på ESHRE-kongressen

Nu är vi i Wien på den stora ESHRE-kongressen och bevakar de senaste nyheterna inom IVF och reproduktion! Vi önskar er alla en härlig sommar, vi ses igen den 29 juli! Läs mer om våra öppettider här. [...]

Boston IVF – ny klinik inom Eugin!

Nordic IVF tillhör sedan juni 2018 den internationella koncernen EUGIN/NMC Fertility med IVF-kliniker i Europa, Asien, och Latin-Amerika. Senast tillkomna kliniken i Eugin är Boston IVF, med fler än 25 kliniker i USA. Boston IVF startades 1986 och anses som en av USA's absolut ledande IVF-aktörer. F [...]