Vår klinik 2019-03-21T14:21:52+00:00
Loading...

Välkommen till vår klinik i Göteborg

Nordic IVF och Nordic Egg Bank i Göteborg erbjuder privata fertilitetsutredningar och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder frysning av obefruktade ägg.

Vår systerklinik Göteborgs kvinnoklinik kan även erbjuda landstingsfinansierad fertilitetsutredning. För att minska antalet resor och underlätta för er som bor utanför Göteborg samarbetar vi med flera erfarna läkare runt om i landet.

Se gärna filmen om vår klinik!

Kontaktformulär

Välkommen att lägga in dina kontaktuppgifter i formuläret, vi ringer upp dig senast nästkommande vardag!

Kontakt

Vi finns på fjärde våningen på Odinsgatan 10 i centrala Göteborg, 5 minuters promenad från Centralstationen. Det enklaste sättet att ta sig till oss är via kollektivtrafiken, hållplats Polhemsplatsen eller Centralstationen.

Du når oss på telefonnummer 031-333 09 70 eller via vårt kontaktformulär här på vår hemsida. För dig som har startat en behandling hos oss, välj kategorin ”Under behandling”.

Varmt välkommen!

Senaste nyheterna i Göteborg

NYHET! Nu erbjuder vi IVF med donerade spermier

Nu har vi fått tillstånd från Inspektionen för vård och omsorg (IVO) att utföra IVF med donerade spermier! Önskar du/ni göra utredning går det bra att boka tid via Göteborgs Kvinnoklinik, var god fyll i vårt kontaktformulär här. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer!   [...]

Ny lagstiftning gällande frysförvarade embryon

Enligt nuvarande lagstiftning får befruktade ägg vara nedfrysta i högst 10 år, vilket är dubbelt så länge jämfört med tidigare då bara 5 år var tillåtet. Detta bidrar till att fler har chans att kunna planera sina behandlingar i sin egen takt. Hur fungerar det? Hos oss på Nordic IVF gäller samma upp [...]