Vår klinik 2019-03-21T14:21:52+00:00
Loading...

Välkommen till vår klinik i Göteborg

Nordic IVF och Nordic Egg Bank i Göteborg erbjuder privata fertilitetsutredningar och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder frysning av obefruktade ägg.

Vår systerklinik Göteborgs kvinnoklinik kan även erbjuda landstingsfinansierad fertilitetsutredning. För att minska antalet resor och underlätta för er som bor utanför Göteborg samarbetar vi med flera erfarna läkare runt om i landet.

Se gärna filmen om vår klinik!

Kontaktformulär

Välkommen att lägga in dina kontaktuppgifter i formuläret, vi ringer upp dig senast nästkommande vardag!

Kontakt

Vi finns på fjärde våningen på Odinsgatan 10 i centrala Göteborg, 5 minuters promenad från Centralstationen. Det enklaste sättet att ta sig till oss är via kollektivtrafiken, hållplats Polhemsplatsen eller Centralstationen.

Du når oss på telefonnummer 031-333 09 70 eller via vårt kontaktformulär här på vår hemsida. För dig som har startat en behandling hos oss, välj kategorin ”Under behandling”.

Varmt välkommen!

Senaste nyheterna i Göteborg

Boston IVF – ny klinik inom Eugin!

Nordic IVF tillhör sedan juni 2018 den internationella koncernen EUGIN/NMC Fertility med IVF-kliniker i Europa, Asien, och Latin-Amerika. Senast tillkomna kliniken i Eugin är Boston IVF, med fler än 25 kliniker i USA. Boston IVF startades 1986 och anses som en av USA's absolut ledande IVF-aktörer. F [...]

Öppettider i vår och sommar

För att se våra öppettider under kommande helgdagar i maj/ juni, samt i sommar, vänligen se information hos respektive klinik; Malmö, Göteborg och Stockholm. Har ni frågor? Ring oss gärna!   [...]