Hem » IVF-dagen & FERTILITETS-dagen

IVF-dagen & FERTILITETS-dagen

Vår koncern EUGIN Sweden anordnar de årligen återkommande utbildningsdagarna IVF-dagen och FERTILITETS-dagen. Tack vare vårt stora internationella nätverk av forskare och kliniker inom reproduktionsmedicin har vi förmånen att kunna bjuda in internationella framstående forskare som föreläsare.

Mats Brännström är överläkare och professor i obstetrik och gynekologi, men kanske mest känd för att vara den första i världen att transplantera en livmoder som sedan genomgått en fullbordad graviditet. Mats är verksam som läkare inom vår koncern, och är dessutom Scientific Director med ansvar för forskningsprojekt och samarbete med olika läkemedelsbolag inför årliga arrangemang av vetenskapliga möten likt IVF-dagen och FERTILITETS-dagen.

Våra kliniker bedriver tillsammans huvudparten av all forskning som finns inom privat IVF i Sverige och de utbildningsdagar vi anordnar har som mål att sprida kunskap till våra medarbetare och branschkollegor om aktuella forskningsrön inom assisterad befruktning.

Medarbetare inom vår bransch med fokus på reproduktionsmedicin har möjlighet att vara en del av detta forum där de tar del av de senaste forskningsresultaten. Dessutom ges det möjlighet till nätverkande, utbyte av kunskap och plats för diskussion om våra kliniska metoder och de tekniker vi använder.

  • IVF-dagen ges alltid under oktober månad och arrangeras i samarbetet med läkemedelsbolaget Merck. Ämnen som behandlas är relaterade till forskning och klinisk verksamhet inom IVF. Målgruppen är framför allt läkare, embryologer och sjuksköterskor som är aktiva inom klinisk IVF.

  • FERTILITETS-dagen ges alltid under våren och arrangeras i samarbete med läkemedelsbolaget Gedeon Richter. Ämnen som behandlas är relaterade till fertilitet och infertilitet. Målgruppen är läkare inom IVF, läkare som bedriver fertilitetsutredning samt sköterskor med profil mot infertilitet.

AKTUELLT

SAVE-THE-DATE: IVF-DAGEN 2023

Datum & plats: 26 oktober 2023 på Hotel At Six, Stockholm

Tema: Updates and News in Controlled Ovarian Hyperstimulation

EUGIN-Sweden; Stockholm IVF, Nordic IVF Göteborg, Nordic IVF Malmö, Nordic IVF Stockholm har nöjet att tillsammans med Merck bjuda in dig som är intresserad av fertilitet och IVF till IVF-DAGEN. Mötet vänder sig i första hand till läkare inom reproduktionsmedicin. Barnmorskor och sjuksköterskor är också välkomna i mån av plats. Detta symposium, som behandlar aktuella ämnen inom reproduktionsmedicin, är ett årligt återkommande arrangemang under oktober månad. 

Boka gärna in datumet redan nu – mer information kommer längre fram!

Varmt välkommen!

Mats Brännström, professor, Scientific Director, EUGIN-Sweden
Pia Saldeen, docent, Medical Director, EUGIN-Sweden
Jörgen Malmenskog VD, EUGIN-Sweden
Görel Runbäck, Merck AB

TIDIGARE UTBILDNINGSDAGAR

FERTILITETS-dagen 2023
Den 24 maj 2023 hölls FERTILITETS-dagen på Stockholm Waterfront med tema Endometrios i relation till infertilitet i samarbete med Gedeon Richter. Här finns information om våra inbjudna föreläsare och titlar på presentationerna: FERTILITETS-dagen den 24 maj 2023

IVF-dagen 2022:
Den 27 oktober 2022 ägde IVF-dagen rum på Hotel At Six i Stockholm med föreläsningar inom Tema: Andrologi & IVF. Här finns information om vilka föreläsare som deltog och inom vilka områden de delade med sig om sin kunskap: IVF-dagen den 27 oktober 2022.

FERTILITETS-dagen 2022:
Den 3 maj 2022 hölls FERTILITETS-dagen på Tändstickspalatset i Stockholm och erbjöd en dag av föreläsningar inom temat Poly Cystic Ovary Syndrome (PCOS). Följande föreläsare deltog under dagen och delade med sig av sina forskningsresultat:

Elisabet Stener-Victorin, Professor, Institution för fysiologi och farmakologi, Karolinska Institutet
Stephen Franks, Professor, Institute of Reproductive and Developmental Biology, Imperial College and Hammersmith Hospital, London
Angelica Lindén Hirschberg, Professor, Institution för kvinnors och barns hälsa, Karolinska Institutet
Ghada Hussein, Med Dr, Stockholm IVF
Sujata L. Kumar, Med Dr, Stockholm IVF
Maria Forslund, Med Dr, Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Kontakta oss

4

Omdömen från våra besökare

”Ett helt fantastiskt ställe, har blivit så bra bemött sen första dagen!”

”Kändes som en andra familj när vi var hos er.”

”Engagerad, professionell och trevlig personal som fick oss att känna oss väldigt trygga och omhändertagna.”
”Man känner sig alltid välkommen och de känner igen en. Det gör också att man känner sig trygg.”
”Helt fantastisk personal och duktiga läkare.”
”Har under hela behandlingen känt mig väl omhändertagen.”
”Fantastiskt bemötande av personal, proffsigt, hjärtligt och omhändertagande.”