Hem » IVF-dagen & FERTILITETS-dagen

IVF-dagen & FERTILITETS-dagen

Vår koncern EUGIN Sweden anordnar de årligen återkommande utbildningsdagarna IVF-dagen och FERTILITETS-dagen. Tack vare vårt stora internationella nätverk av forskare och kliniker inom reproduktionsmedicin har vi förmånen att kunna bjuda in internationella framstående forskare som föreläsare.

Mats Brännström är överläkare och professor i obstetrik och gynekologi, men kanske mest känd för att vara den första i världen att transplantera en livmoder som sedan genomgått en fullbordad graviditet. Mats är verksam som läkare inom vår koncern, och är dessutom Scientific Director med ansvar för forskningsprojekt och samarbete med olika läkemedelsbolag inför årliga arrangemang av vetenskapliga möten likt IVF-dagen och FERTILITETS-dagen.

Våra kliniker bedriver tillsammans huvudparten av all forskning som finns inom privat IVF i Sverige och de utbildningsdagar vi anordnar har som mål att sprida kunskap till våra medarbetare och branschkollegor om aktuella forskningsrön inom assisterad befruktning.

Medarbetare inom vår bransch med fokus på reproduktionsmedicin har möjlighet att vara en del av detta forum där de tar del av de senaste forskningsresultaten. Dessutom ges det möjlighet till nätverkande, utbyte av kunskap och plats för diskussion om våra kliniska metoder och de tekniker vi använder.

  • IVF-dagen ges alltid under oktober månad och arrangeras i samarbetet med läkemedelsbolaget Merck. Ämnen som behandlas är relaterade till forskning och klinisk verksamhet inom IVF. Målgruppen är framför allt läkare, embryologer och sjuksköterskor som är aktiva inom klinisk IVF.

  • FERTILITETS-dagen ges alltid under våren och arrangeras i samarbete med läkemedelsbolaget Gedeon Richter. Ämnen som behandlas är relaterade till fertilitet och infertilitet. Målgruppen är läkare inom IVF, läkare som bedriver fertilitetsutredning samt sköterskor med profil mot infertilitet.

AKTUELLT

Den 24 maj 2023 äger FERTILITETS-dagen rum på Stockholm Waterfront

Tema: Endometrios i relation till infertilitet

Det andra symposiet inom FERTILITETS-dagen går av stapeln i Stockholm 24 maj 2023. Det anordnas av EUGIN Sweden i samarbete med Gedeon Richter. Vi ägnar detta symposium åt att sprida kunskap om endometrios i relation till infertilitet.

Ni kommer att få tillfälle att uppdatera Er inom ämnet genom föreläsningar av nationella och internationella auktoriteter inom området. Våra internationella föreläsare är professor Catherine Racowsky från USA/Frankrike, Cesar Diaz-Garcia från London och Guri Baardstu-Majak från Oslo. Professor Racowsky är en av världens mest meriterade embryologer och var nyligen president för ASRM. Doktor Diaz-Garcia är en internationellt flitigt anlitad talare inom IVF och fertilitetspreservation. Dr. Baardstu-Majak är ledande endometetrioskirurg och laparoskopist vid Oslo universitetssjukhus.

Här hittar du inbjudan samt agenda för FERTILITETS-dagen den 24 maj 2023

Varmt välkommen!

/Sujata Lalit Kumar Stockholm IVF
Annika Bladh Blomquist Nordic IVF Malmö
Eva Lundborg Nordic IVF Göteborg
Raghad Samir Nordic IVF Stockholm
Mats Brännström Scientific Director EUGIN-Sweden
Pia Saldéen Medical Director Eugin-Sweden
Erik Wadell Gedeon Richter

TIDIGARE UTBILDNINGSDAGAR

IVF-dagen 2022:
Den 27 oktober 2022 ägde IVF-dagen rum på Hotel At Six i Stockholm med föreläsningar inom Tema: Andrologi & IVF. Här finns information om vilka föreläsare som deltog och inom vilka områden de delade med sig om sin kunskap: IVF-dagen den 27 oktober 2022.

FERTILITETS-dagen 2022:
Den 3 maj 2022 hölls FERTILITETS-dagen på Tändstickspalatset i Stockholm och erbjöd en dag av föreläsningar inom temat Poly Cystic Ovary Syndrome (PCOS). Följande föreläsare deltog under dagen och delade med sig av sina forskningsresultat:

Elisabet Stener-Victorin, Professor, Institution för fysiologi och farmakologi, Karolinska Institutet
Stephen Franks, Professor, Institute of Reproductive and Developmental Biology, Imperial College and Hammersmith Hospital, London
Angelica Lindén Hirschberg, Professor, Institution för kvinnors och barns hälsa, Karolinska Institutet
Ghada Hussein, Med Dr, Stockholm IVF
Sujata L. Kumar, Med Dr, Stockholm IVF
Maria Forslund, Med Dr, Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Kontakta oss

4

Omdömen från våra besökare

”Ett helt fantastiskt ställe, har blivit så bra bemött sen första dagen!”

”Kändes som en andra familj när vi var hos er.”

”Engagerad, professionell och trevlig personal som fick oss att känna oss väldigt trygga och omhändertagna.”
”Man känner sig alltid välkommen och de känner igen en. Det gör också att man känner sig trygg.”
”Helt fantastisk personal och duktiga läkare.”
”Har under hela behandlingen känt mig väl omhändertagen.”
”Fantastiskt bemötande av personal, proffsigt, hjärtligt och omhändertagande.”