Om oss 2017-09-28T11:21:15+00:00

Om Oss

Hos oss på Nordic IVF Center möter ni engagerad personal med stor kunskap och mångårig erfarenhet. Vi vet att det är en känslig period när man genomgår en IVF-behandling. Det viktigaste för oss är att ni ska känna er trygga och veta att vi alltid gör vårt yttersta för just er. Om ni har svårt att bli gravida, kontakta oss på Nordic IVF.

Nordic IVF Göteborg

Nordic IVF och Nordic Egg Bank i Göteborg erbjuder privata fertilitetsutredningar och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder frysning av obefruktade ägg. Vår systerklinik Göteborgs kvinnoklinik kan även erbjuda landstingsfinansierad fertilitetsutredning. För att minska antalet resor och underlätta för er som bor utanför Göteborg samarbetar vi med flera erfarna läkare runt om i landet.

Nordic IVF Malmö

Vi månar om bemötande och omhändertagande och har ett modernt laboratorium med senaste teknik. Vi som arbetar på Nordic IVF har lång erfarenhet av infertilitetsutredningar. Ni möter oss i rogivande miljö nära havet.

Givetvis har Ni fri parkering och bra kommunala förbindelser, hitta till oss genom att klicka här.

Titta gärna på vår film om kliniken här.

Nordic IVF Stockholm

Den 1 oktober 2017 öppnar vi dörrarna till en ny systerklinik, Nordic IVF Solna strand, som kommer vara belägen i på Korta gatan 9, ca 50 m från tunnelbanestationen Solna strand. Vi kommer ha verksamhet inom både IVF och allmän gynekologi.