Om oss 2019-03-07T11:44:02+00:00

Om Oss

Hos oss på Nordic IVF möter ni engagerad personal med stor kunskap och mångårig erfarenhet. Vi vet att det är en känslig period när man genomgår en IVF-behandling. Det viktigaste för oss är att ni ska känna er trygga och veta att vi alltid gör vårt yttersta för just er. Om ni har svårt att bli gravida, kontakta oss på Nordic IVF.

Nordic IVF Göteborg

Nordic IVF och Nordic Egg Bank i Göteborg erbjuder privata fertilitetsutredningar och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder frysning av obefruktade ägg. Vår systerklinik Göteborgs kvinnoklinik kan även erbjuda landstingsfinansierad fertilitetsutredning. För att minska antalet resor och underlätta för er som bor utanför Göteborg samarbetar vi med flera erfarna läkare runt om i landet.

Nordic IVF Malmö

Vi månar om bemötande och omhändertagande och har ett modernt laboratorium med senaste teknik. Vi som arbetar på Nordic IVF har lång erfarenhet av infertilitetsutredningar. Ni möter oss i rogivande miljö nära havet.

Givetvis har Ni fri parkering och bra kommunala förbindelser, hitta till oss genom att klicka här.

Titta gärna på vår film om kliniken här.

Nordic IVF & Gynekologi Stockholm

Vid Solna strand finns Nordic IVF & Gynekologi Stockholm som öppnade i oktober 2017. Adressen är Korta gatan 9. Hos oss erbjuder vi både allmän gynekologi samt utredning och behandling av infertilitet. Vi är en växande klinik och har avtal med SLL, vilket innebär att du kan få IVF-behandling hos oss landstingsfinansierat. Vi erbjuder också behandlingar som betalas privat. Läs mer om oss här!

Nordic IVF & Gynekologi    Nordic IVF Malmö