Hem » Lediga jobb

Lediga jobb

Här hittar du de lediga jobb vi har i nuläget på våra kliniker i Solna, Hammarby, Göteborg och Malmö. Du är varmt välkommen att söka jobb hos oss!

(mall)

Malmö: Specialistläkare

– Vill du hjälpa andra i sin längtan till barn? Specialistläkare inom obstetrik/gynekologi sökes till vårt team i Malmö.


”Vissa av de par eller kvinnor som kontaktar oss har en lång historik bakom sig av försök att få barn, och längtan till att bli föräldrar är otroligt stark. När paret eller kvinnan tar steget att kontakta vår klinik bär vi ett stort ansvar att möta varje person med sin historik.  Vi vill på bästa sätt hjälpa så många som möjligt i sin längtan att bilda familj.” – Annika Bladh Blomquist, verksamhetschef på Nordic IVF Malmö.

Vilka är vi?

Vi bedriver vård inom reproduktionsmedicin där kvalitet och patientfokus genomsyrar all den vård vi skapar tillsammans i våra team. Vår kultur präglas av stark yrkesstolthet och fokus på patienternas bästa. Nordic IVF har kliniker i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin som är ett internationellt bolag med verksamheter inom reproduktionsmedicin världen över. Vi ser det som en stor möjlighet som ger oss de bästa förutsättningarna att främja både forskning och utbildning. Tillsammans med samtliga professioner på klinikerna arbetar vi i team där idéer och ny kunskap skapar utveckling på vår arbetsplats.

Vår överläkare Emma Nilsson Condori, berättar om oss:

”Du får arbeta i en organisation med korta beslutsvägar samt ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling. Här utför vi IVF-behandlingar, inseminationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av senaste teknik.
Det är viktigt att växa tycker jag, både som individ och som arbetsplats. Därför trivs jag så bra i klimatet vi har där alla medarbetare är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.”

Vi söker ytterligare en kollega inom gynekologi:

  • Leg läkare, arbete inom reproduktionsmedicin och assisterad befruktning/IVF

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team med Läkare, embryologer, barnmorskor/sjuksöterskor och undersköterskor. Du kommer att möta patienter som kommer till oss för bedömning och olika behandlingar av infertilitet. Vi lägger stor vikt vid introduktion beroende på dina tidigare erfarenheter och kompetens. Det finns goda möjligheter till vidareutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten och vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du ska vara specialistläkare inom gynekologi & obstetrik. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom reproduktionsmedicin/ IVF, men det finns också möjlighet att få lära sig verksamheten hos oss om du har ett genuint intresse för att arbeta med fertilitet. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tjänstgöringsgrad: Enligt överenskommelse
Provanställning tillämpas

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Annika Bladh Blomquist på annika.blomquist@nordicivf.se

Välkommen med din ansökan till: jobb@eugin.se

Stockholm: Specialistläkare

Vi söker Gynekologer & IVF-läkare till Solna och Hammarby Sjöstad

Vilka är vi?

Nordic IVF och Stockholm IVF är en växande IVF-verksamhet med kliniker både i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin som har sitt säte i Barcelona och har IVF-kliniker över hela världen. Nätverket ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning. Våra kliniker utför IVF-behandlingar, inseminationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av senaste teknik.

Vi söker nu ytterligare specialister inom gynekologi:

Gynekologer för arbete inom allmän gynekologi inklusive fertilitetsutredningar
Specialistläkare för arbete inom assisterad befruktning/IVF

Vad erbjuder vi?

Du får arbeta i en organisation med korta beslutsvägar samt ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling.
Det är viktigt att växa tycker vi, både som individ och som arbetsplats. Därför arbetar vi för ett klimat där alla medarbetare är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team med läkare, embryologer, barnmorskor och sjuksköterskor. Du kommer att möta patienter som kommer till oss för besök inom gynekologi, samt för utredning och behandlingar vid infertilitet. Arbetsuppgifterna kan anpassas beroende på din nuvarande kompetens och det kommer att finnas möjlighet till vidareutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten och vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du ska vara specialistläkare inom gynekologi & obstetrik och ha erfarenhet av fertilitetsutredningar. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom assisterad befruktning / IVF, eller om du har en annan specialistkompetens inom gynekologi. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tjänstgöringsgrad för IVF- läkare: 50-100%
Tjänstgöringsgrad för Gyn- läkare: 20-100%

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Linda Bjärgestad Lamp på linda.lamp@stockholmivf.se

Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobb@eugin.se.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

 

Att vara medarbetare hos oss

Som medarbetare hos Nordic IVF får du en trygg anställning med kollektivavtal och goda förmåner.

Vi bedriver vård inom reproduktionsmedicin där kvalitet och patientfokus genomsyrar all den vård vi skapar tillsammans i våra team. Våra kliniker har en kultur som präglas av stor yrkesstolthet samt fokus på patienternas bästa. Känslan av att arbeta med något viktigt och något som har stor positiv inverkan på människors liv genomsyrar vardagen.

Genom vårt stora engagemang i en miljö av ständigt lärande är vi en del av de främsta verksamheterna inom reproduktionsmedicin. Dessutom är vi en del av Eugin som har sitt säte i Barcelona och som har IVF-kliniker över hela världen. Ett ägandeskap som ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning. Tillsammans med samtliga professioner på klinikerna arbetar vi i team där idéer och ny kunskap skapar utveckling på vår arbetsplats.

Gör dig sökbar för jobb

Finns det inte någon ledig tjänst som passar dig just nu? Välkommen att göra en spontanansökan till jobb@eugin.se.

 

Kontakta oss

4

Omdömen från våra besökare

”Ett helt fantastiskt ställe, har blivit så bra bemött sen första dagen!”

”Kändes som en andra familj när vi var hos er.”

”Engagerad, professionell och trevlig personal som fick oss att känna oss väldigt trygga och omhändertagna.”
”Man känner sig alltid välkommen och de känner igen en. Det gör också att man känner sig trygg.”
”Helt fantastisk personal och duktiga läkare.”
”Har under hela behandlingen känt mig väl omhändertagen.”
”Fantastiskt bemötande av personal, proffsigt, hjärtligt och omhändertagande.”