Blanketter 2019-04-23T11:13:10+00:00

Här hittar ni våra blanketter

Hälsodeklaration

Har ni bokat tid för fertilitetsutredning eller planeringsbesök för behandling, ladda gärna ner våra hälsodeklarationer!  Här finns blanketter för heterosexuella par, (kvinna och man) samt samkönade par och ensamstående kvinnor. Ta med dessa ifyllda vid första besöket.

Samtycke

Om ni är i behandling hos oss, behöver ni fylla i ett samtycke som ni tar med er vid tillfället för embryoåterföring eller insemination. Här finns samtyckesblanketter för er som genomgår IVF samt för er som genomgår insemination.

Om ni vill ha kopia på inlämnat samtycke, var vänlig och fyll i begäran om kopia av samtycke och skicka till Nordic IVF Göteborg, Odinsgatan 10, 411 03 Göteborg.

Journalkopior

Önskar ni kopior av journaltext eller provsvar rekommenderar vi att ni kommer till kliniken och legitimerar er. Det bästa är att ni ringer oss på 031-333 09 70 några dagar före det datum ni önskar komma så att vi kan förbereda utskrifter. Om ni har långt att åka kan ni skriva ut och fylla i blanketten om anhållan av journalhandlingar, och skicka till oss per post tillsammans med en kopia av er legitimation.