Vår klinik 2019-03-01T11:37:08+00:00
Loading...

Välkomna till vår klinik i Malmö!

Nordic IVF i Malmö erbjuder privata infertilitetsutredningar samt ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Genom samarbete med Limhamns Kvinnoklinik kan vi även erbjuda landstingsfinansierad infertilitetsutredning.

Vi månar om bemötande och omhändertagande och har ett modernt laboratorium med senaste teknik. Vi som arbetar på Nordic IVF har lång erfarenhet av infertilitetsutredningar. Ni möter oss i rogivande miljö nära havet.

Givetvis finns det parkering utanför kliniken (3 timmar med p-skiva) och bra kommunala förbindelser, hitta till oss genom att klicka här.

Titta gärna på filmen om vår klinik!

You can also watch the English version here!

Kontakt

Tidsbokning sker måndag – torsdag kl 8.00 – 15.00, fredag 8.00 – 14.00 (lunchstängt kl 12.00 – 13.00) på telefon 040-15 00 60.

Ni kan även lägga in Era uppgifter på vårt kontaktformulär till höger, vi ringer upp Er senast nästkommande vardag.

 

Kontakta mig

Välkommen att lämna dina kontaktuppgifter i formuläret! Vi ringer dig senast nästkommande vardag.

Senaste nyheterna i Malmö

Nu erbjuder vi Mild IVF

Vi kan nu erbjuda en ”mildare” form av IVF-behandling, s.k. Mild Stimulation IVF, eller Mild IVF, som innebär att stimuleringen utförs med lägre hormondoser (tabletter i kombination med hormoninjektioner varannan dag). Denna IVF-behandling innebär at [...]

Ny film!

Här är vår nya film om oss och hur vi arbetar på Nordic IVF! Det mesta av filmen är inspelat hos vår klinik i Malmö. Varmt välkomna till oss! [...]