Vår klinik 2019-02-08T08:35:20+00:00
Loading...

Välkomna till vår klinik i Malmö!

Nordic IVF i Malmö erbjuder privata infertilitetsutredningar samt ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Genom samarbete med Limhamns Kvinnoklinik kan vi även erbjuda landstingsfinansierad infertilitetsutredning.

Vi månar om bemötande och omhändertagande och har ett modernt laboratorium med senaste teknik. Vi som arbetar på Nordic IVF har lång erfarenhet av infertilitetsutredningar. Ni möter oss i rogivande miljö nära havet.

Givetvis finns det parkering utanför kliniken (2 timmar med p-skiva) och bra kommunala förbindelser, hitta till oss genom att klicka här.

Titta gärna på filmen om vår klinik!

You can also watch the English version here!

Kontakt

Tidsbokning sker måndag – torsdag kl 8.00 – 15.00, fredag 8.00 – 14.00 (lunchstängt kl 12.00 – 13.00) på telefon 040-15 00 60.

Ni kan även lägga in Era uppgifter på vårt kontaktformulär till höger, vi ringer upp Er inom 1-3 vardagar.

 

Kontakta mig

Välkommen att lämna dina kontaktuppgifter i formuläret! Vi ringer dig senast nästkommande vardag.

Senaste nyheterna i Malmö

Ny film!

Här är vår nya film om oss och hur vi arbetar på Nordic IVF! Det mesta av filmen är inspelat hos vår klinik i Malmö. Varmt välkomna till oss! [...]

Våra nya medarbetare – välkomna till oss!

Vi har glädjen att välkomna tre nya medarbetare till vår klinik i Malmö! Det är undersköterskan Caroline Larsson, barnmorskan Sofia Forslund, samt vår nya laboratoriechef och embryolog Fredwell Hambiliki som börjat arbeta hos oss. Ni kommer möta dem [...]