Vår klinik 2018-01-22T14:41:31+00:00
Loading...

Välkomna till vår klinik i Malmö!

Nordic IVF i Malmö erbjuder privata infertilitetsutredningar samt ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Genom samarbete med Limhamns Kvinnoklinik kan vi även erbjuda landstingsfinansierad infertilitetsutredning.

Vi månar om bemötande och omhändertagande och har ett modernt laboratorium med senaste teknik. Vi som arbetar på Nordic IVF har lång erfarenhet av infertilitetsutredningar. Ni möter oss i rogivande miljö nära havet.

OBS 2018-01-22: Närmsta vägen till oss från Limhamnsvägen är just nu avstängd. Fortsätt istället rakt fram på Limhamnsvägen, sväng höger in på Packhusgatan, sedan höger till Magasinsgatan och därefter höger till Geijersgatan. Parkeringen är öppen som vanligt.

Givetvis har Ni fri parkering och bra kommunala förbindelser, hitta till oss genom att klicka här. Se detaljerad beskrivning nedan.

Titta gärna på vår film om kliniken här.

Kontakt

Tidsbokning sker måndag – torsdag kl 8.00 – 15.00, fredag 8.00 – 14.00 (lunchstängt kl 12.00 – 13.00) på telefon 040-15 00 60.

Ni kan även lägga in Era uppgifter på vårt kontaktformulär till höger, vi ringer upp Er inom 1-3 vardagar.

 

Kontakta mig

Ditt namn*

Personnummer*

Din epost*

Telefon*

Kontakta migAvboka

HBTQ diplom Nordic IVF Center Malmö

Senaste nyheterna i Malmö

Fosterdiagnostik – NIPT

NIPT (Non Invasive Prenatal Test) är ett stort framsteg i fosterdiagnostik för att identifiera foster med risk för kromosomavvikelse. NIPT kan med högre sannolikhet än KUB identifiera foster med kromosomavvikelse. NIPT bygger på att det i en gravid k [...]

Nationell patientenkät under perioden 15 januari -14 april

Under perioden 15 januari - 14 april kommer vi att dela ut en webbaserad kvalitetsenkät, sk KUPP, till alla par som gör ägguttag under sin IVF-behandling på våra kliniker i Göteborg och Malmö. KUPP är en nationell patientenkät som kommer att delas ut [...]