Vår klinik 2019-01-02T20:14:21+00:00
Loading...

Välkomna till vår klinik i Malmö!

Nordic IVF i Malmö erbjuder privata infertilitetsutredningar samt ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Genom samarbete med Limhamns Kvinnoklinik kan vi även erbjuda landstingsfinansierad infertilitetsutredning.

Vi månar om bemötande och omhändertagande och har ett modernt laboratorium med senaste teknik. Vi som arbetar på Nordic IVF har lång erfarenhet av infertilitetsutredningar. Ni möter oss i rogivande miljö nära havet.

Givetvis finns det parkering utanför kliniken (2 timmar med p-skiva) och bra kommunala förbindelser, hitta till oss genom att klicka här.

Titta gärna på vår film om kliniken.

Kontakt

Tidsbokning sker måndag – torsdag kl 8.00 – 15.00, fredag 8.00 – 14.00 (lunchstängt kl 12.00 – 13.00) på telefon 040-15 00 60.

Ni kan även lägga in Era uppgifter på vårt kontaktformulär till höger, vi ringer upp Er inom 1-3 vardagar.

 

Kontakta mig

Välkommen att lämna dina kontaktuppgifter i formuläret, vi ringer dig inom 1-3 dagar.

Ditt namn*

Telefon*

HBTQ diplom Nordic IVF Center Malmö

Senaste nyheterna i Malmö

God fortsättning!

Vi önskar er alla god fortsättning på det nya året! Alla våra kliniken är nu igång med verksamheten och har ordinarie öppettider framöver, ni kan läsa mer om våra tider på sidorna för Stockholm, Göteborg och Malmö. Varmt välkomna till oss!       &nbs [...]

Tack till er som medverkade i vår patientenkät våren 2018!

Ni har medverkat till att vi fortsätter med det som är bra och förbättras där vi behöver det - både för din och andras skull. Sammanfattningsvis fick vi framför allt höga betyg av er avseende bemötande, delaktighet och tillgänglighet. Läs mer om resu [...]