Vår klinik 2019-06-28T13:39:58+00:00
Loading...

Välkomna till vår klinik i Malmö!

Nordic IVF i Malmö erbjuder privata infertilitetsutredningar samt ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Genom samarbete med Limhamns Kvinnoklinik kan vi även erbjuda landstingsfinansierad infertilitetsutredning.

Vi månar om bemötande och omhändertagande och har ett modernt laboratorium med senaste teknik. Vi som arbetar på Nordic IVF har lång erfarenhet av infertilitetsutredningar. Ni möter oss i rogivande miljö nära havet.

Givetvis finns det parkering utanför kliniken (3 timmar med p-skiva) och bra kommunala förbindelser, hitta till oss genom att klicka här.

Titta gärna på filmen om vår klinik!

You can also watch the English version here!

Kontakt

Tidsbokning sker måndag – torsdag kl 8.00 – 15.00, fredag 8.00 – 14.00 (lunchstängt kl 12.00 – 13.00) på telefon 040-15 00 60.

Ni kan även lägga in Era uppgifter på vårt kontaktformulär till höger, vi ringer upp Er senast nästkommande vardag.

 

Kontakta mig

Nu har kliniken sommaruppehåll! Välkommen att kontakta oss igen den 29 juli. Mer information finns här.
Trevlig sommar!

Senaste nyheterna i Malmö

På plats på ESHRE-kongressen

Nu är vi i Wien på den stora ESHRE-kongressen och bevakar de senaste nyheterna inom IVF och reproduktion! Vi önskar er alla en härlig sommar, vi ses igen den 29 juli! Läs mer om våra öppettider här.      [...]

Välkommen Marie Andersson!

Vi är väldigt glada över att hälsa Marie Andersson, embryolog, välkommen till vår klinik i Malmö! Marie har tidigare arbetat på Reproduktionsmedicinskt centrum på Skånes Universitetssjukhus i Malmö. Ni kommer få träffa henne vid ägguttag och embryoåt [...]