Vår klinik

//Vår klinik

Loading...

Välkomna till vår klinik i Malmö!

Nordic IVF Center i Malmö erbjuder privata infertilitetsutredningar samt ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Genom samarbete med Limhamns Kvinnoklinik kan vi även erbjuda landstingsfinansierad infertilitetsutredning.

Vi månar om bemötande och omhändertagande och har ett modernt laboratorium med senaste teknik. Vi som arbetar på Nordic IVF Center har lång erfarenhet av infertilitetsutredningar. Ni möter oss i rogivande miljö nära havet.

Givetvis har Ni fri parkering och bra kommunala förbindelser, hitta till oss genom att klicka här. Se detaljerad beskrivning nedan.

Titta gärna på vår film om kliniken här.

Kontakt

Tidsbokning sker måndag – torsdag kl 8.00 – 15.00, fredag 8.00 – 14.00 (lunchstängt kl 12.00 – 13.00) på telefon 040-15 00 60.

Ni kan även lägga in Era uppgifter på vårt kontaktformulär till höger, vi ringer upp Er inom 1-3 vardagar.

 

 

 

 

 

Ditt namn*

Personnummer*

Din epost*

Telefon*

 Kontakta mig Avboka

HBTQ diplom Nordic IVF Center Malmö

Senaste nyheterna i Malmö

Kongress – Nordic Fertility Society

Den 2 - 5 augusti var stora delar av Nordic IVF Group på plats i Nyborg, Danmark för att delta i kongressen som Nordic Fertility Society anordnar. Här fick vi ta del av senaste forskningen, nya tekniker och vi får dessutom möjligheten att träffa koll [...]

Nordic IVF firar 10 år!

I år är det 10 år sedan vi slog upp dörrarna till Nordic IVF i Göteborg.  År 2013 var det dags för Nordic IVF i Malmö att i helt nya lokaler starta sin verksamhet inom IVF. Och vi fortsätter att växa. I oktober är det dags för ännu en Nordic IVF-klin [...]