Vår klinik 2018-04-03T07:55:12+00:00
Loading...

Välkomna till vår klinik i Malmö!

Nordic IVF i Malmö erbjuder privata infertilitetsutredningar samt ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Genom samarbete med Limhamns Kvinnoklinik kan vi även erbjuda landstingsfinansierad infertilitetsutredning.

Vi månar om bemötande och omhändertagande och har ett modernt laboratorium med senaste teknik. Vi som arbetar på Nordic IVF har lång erfarenhet av infertilitetsutredningar. Ni möter oss i rogivande miljö nära havet.

Givetvis finns det parkering utanför kliniken (2 timmar med p-skiva) och bra kommunala förbindelser, hitta till oss genom att klicka här.

Titta gärna på vår film om kliniken.

Kontakt

Tidsbokning sker måndag – torsdag kl 8.00 – 15.00, fredag 8.00 – 14.00 (lunchstängt kl 12.00 – 13.00) på telefon 040-15 00 60.

Ni kan även lägga in Era uppgifter på vårt kontaktformulär till höger, vi ringer upp Er inom 1-3 vardagar.

 

Kontakta mig

 

Ditt namn*

Personnummer*

Din epost*

Telefon*

Kontakta migAvboka

HBTQ diplom Nordic IVF Center Malmö

Senaste nyheterna i Malmö

Öppettider i vår och sommar

Våren är äntligen här och snart närmar sig även sommaren! Under vårens helgdagar - 1 maj, 10 maj och 6 juni, har klinikerna öppet för de patienter som är i pågående behandling. Inför sommaren har vi öppet till och med den 29 juni och vi öppnar igen d [...]

Gör din röst hörd!

Under ytterligare 4 veckor har du möjligheten att göra din röst hörd via KUPP. Vi är tacksamma för varje svar. Under perioden 15 januari - 14 april kommer vi att dela ut en webbaserad kvalitetsenkät, sk KUPP, till alla par som gör ägguttag under sin [...]