Vår klinik 2017-09-28T11:21:16+00:00
Loading...

Välkomna till vår klinik i Malmö!

Nordic IVF i Malmö erbjuder privata infertilitetsutredningar samt ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Genom samarbete med Limhamns Kvinnoklinik kan vi även erbjuda landstingsfinansierad infertilitetsutredning.

Vi månar om bemötande och omhändertagande och har ett modernt laboratorium med senaste teknik. Vi som arbetar på Nordic IVF har lång erfarenhet av infertilitetsutredningar. Ni möter oss i rogivande miljö nära havet.

Givetvis har Ni fri parkering och bra kommunala förbindelser, hitta till oss genom att klicka här. Se detaljerad beskrivning nedan.

Titta gärna på vår film om kliniken här.

Kontakt

Tidsbokning sker måndag – torsdag kl 8.00 – 15.00, fredag 8.00 – 14.00 (lunchstängt kl 12.00 – 13.00) på telefon 040-15 00 60.

Ni kan även lägga in Era uppgifter på vårt kontaktformulär till höger, vi ringer upp Er inom 1-3 vardagar.

 

 

 

 

 

Ditt namn*

Personnummer*

Din epost*

Telefon*

Kontakta migAvboka

HBTQ diplom Nordic IVF Center Malmö

Senaste nyheterna i Malmö

Vetenskapligt möte på Nordic IVF i Malmö

Det var med stor glädje som Nordic IVF Malmö tillsammans med Ferring Läkemedel bjöd in till vetenskapligt möte den 12 oktober. Vi fick ta del av Dr Ulf Zackrissons presentation som gav oss ökad kunskap om vad patienterna vi möter har för förkunskaper [...]

Välkommen Rebecca Narin!

Vi är glada att få välkomna Rebecca Narin till oss på Nordic IVF i Malmö! Rebecca kommer arbeta som embryolog hos oss och har tidigare arbetat på Reproduktionsmedicinskt centrum på Skånes Universitetssjukhus. [...]