Hem » Press & media » Eugin Sweden satsar på ledarskap inom IVF-branschen
Publicerad: 25 nov, 2021

Eugin Sweden satsar på ledarskap inom IVF-branschen

Vi är inne i en spännande resa efter sammanslagningen av våra kliniker inom Eugin-koncernen. Inte minst händer det mycket inom HR där vi fokuserar på ledarskap och arbetsmiljö – något som även är kärnfrågor för vår VD, Jörgen Malmenskog. Koncernen har sedan lång tid tillbaka knutit medarbetare till sig som har hög kompetens och lång erfarenhet […]

Vi är inne i en spännande resa efter sammanslagningen av våra kliniker inom Eugin-koncernen. Inte minst händer det mycket inom HR där vi fokuserar på ledarskap och arbetsmiljö – något som även är kärnfrågor för vår VD, Jörgen Malmenskog.

Koncernen har sedan lång tid tillbaka knutit medarbetare till sig som har hög kompetens och lång erfarenhet inom branschen i Sverige, därför har vi också en viktig roll i att fortsatt främja och bibehålla en stark arbetsplats för att värna om våra medarbetare.

”I en bransch som vår är det extra viktigt att lyfta betydelsen av hållbara arbetsplatser. Ett gott ledarskap med fokus på arbetsmiljö minskar risken för ohälsa och bidrar till välfungerande och lönsamma organisationer. Vi ser fram emot att se våra chefer växa ännu mer i rollen som ledare”, säger Jörgen Malmenskog med, VD för Eugin Sweden AB.

Här kan du läsa hela artikeln. 

Skribent

Sara Emady
press@eugin.se

Kontakta oss

4

Omdömen från våra besökare

”Ett helt fantastiskt ställe, har blivit så bra bemött sen första dagen!”

”Kändes som en andra familj när vi var hos er.”

”Engagerad, professionell och trevlig personal som fick oss att känna oss väldigt trygga och omhändertagna.”
”Man känner sig alltid välkommen och de känner igen en. Det gör också att man känner sig trygg.”
”Helt fantastisk personal och duktiga läkare.”
”Har under hela behandlingen känt mig väl omhändertagen.”
”Fantastiskt bemötande av personal, proffsigt, hjärtligt och omhändertagande.”