Hem » Press & media

Press & media

Här skriver vi om Press & media.

Du är inte ensam.

Du är inte ensam.

Vi vill att du ska kunna få det stöd du behöver, därför har vi startat ett nytt samarbete med Tina Börjesson, samtalsterapeut och coach, med lång erfarenhet av att möta personer inom ofrivillig barnlöshet med de frågeställningar och den oro som många känner.

Eugin Sweden satsar på patienternas psykiska hälsa

Eugin Sweden satsar på patienternas psykiska hälsa

Under året inleder klinikerna Nordic IVF och Stockholm IVF en satsning för att öka det psykiska välbefinnandet i samband med behandlingar vid ofrivillig barnlöshet. Ambitionen är att ge patienterna ett mer omfattande och bredare stöd – både genom vidareutbildning av egen personal och externa samarbeten.

– Det finns så mycket normer i samhället kring graviditet och familjebildning. Det är ett stigmatiserat ämne som vi vill bidra till att göra mindre känsligt att prata om, säger Terése Arvidsson, koordinator för projektet.

Välkommen Caroline, vår nya barnmorska!

Välkommen Caroline, vår nya barnmorska!

Vi hälsar Caroline Hogstad, leg barnmorska, varmt välkommen till vår klinik i Göteborg!

Caroline kommer ni att få träffa i samband med bland annat kontakt via telefon, blodprovstagning, injektionsteknik samt vid ägguttag och inseminationer.

Nordic IVF firar 15 års jubileum

Nordic IVF firar 15 års jubileum

I år är det 15 år sedan Nordic IVF slog upp portarna till sin första klinik i Göteborg, som numera finns på Odinsgatan 10!
Mycket har hänt sedan dess och många områden inom verksamheten har utvecklats. Under resans gång har vi blivit en stark koncern bestående av fyra kliniker i landet med en av världens största internationella IVF-aktörer i ryggen.

Samarbete med Nordic Wellness

Samarbete med Nordic Wellness

Motion och träning är något som vi uppmuntrar under den tid som du försöker bli gravid. Därför har vi startat ett samarbete med Nordic Wellness där alla våra patienter får 20 % rabatt på årskort vid alla deras klubbar runtom i landet.

Läs mer om vår äggdonationsverksamhet!

Läs mer om vår äggdonationsverksamhet!

Här kan du ta del av en intervju som villhabarn.se skrivit om Malin Wernås som ansvarar för vår verksamhet inom äggdonation. Du kan också läsa om en av våra donatorer och hur hon resonerar kring att donera ägg. https://villhabarn.se/2022/03/aggdonation-2/

Att donera ägg skapar chans för andra att bli föräldrar

Att donera ägg skapar chans för andra att bli föräldrar

Äggdonation är den behandling som finns för de kvinnor som saknar ägg eller har ägg som inte kan ge upphov till en graviditet. Dessa par och kvinnor som längtar efter att bli förälder är i behov av något som någon annan kan ge. Många står i kö för att få göra...