Hem » Längtan till att bilda familj

Längtan till att bilda familj

Hos oss möter du engagerade medarbetare med lång erfarenhet och stor kunskap inom fertilitet. Vi utför både utredning och behandling inom ofrivillig barnlöshet - för par, samkönade och olikkönade, och för ensamstående kvinnor. Vi vill hjälpa så många som möjligt i sin längtan att bilda familj och det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg hos oss.

Första steget – fertilitetsutredning

Första steget innan det är möjligt att göra en behandling är att genomgå en fertilitetsutredning. För mer information, kontakta våra kliniker i Solna Strand, Hammarby Sjöstad, Göteborg och Malmö så hjälper vi dig!

Vad beror ofrivillig barnlöshet på?

Orsaker till barnlösheten hos olikkönade par hittas i en tredjedel av fallen hos kvinnan och i en tredjedel hos mannan. I resterande tredjedel finner man ingen orsak till barnlösheten. Detta är anledningen till att utredningen är så viktig – att utreda om det går att hitta en orsak, för att sedan kunna planera på bästa sätt hur man kan gå vidare.

Att inte kunna få barn på naturlig väg kan innebära starka känslor som ibland är svåra att hantera. Vissa av de par eller kvinnor som kontaktar oss har en lång historik bakom sig av försök som misslyckats, och längtan till att bli föräldrar kan vara otroligt stark. Om du känner att du är i behov av samtalsstöd finns mer information här.

Du hittar mer information i Fakta & råd.

Kontakta oss

4

Omdömen från våra besökare

”Ett helt fantastiskt ställe, har blivit så bra bemött sen första dagen!”

”Kändes som en andra familj när vi var hos er.”

”Engagerad, professionell och trevlig personal som fick oss att känna oss väldigt trygga och omhändertagna.”
”Man känner sig alltid välkommen och de känner igen en. Det gör också att man känner sig trygg.”
”Helt fantastisk personal och duktiga läkare.”
”Har under hela behandlingen känt mig väl omhändertagen.”
”Fantastiskt bemötande av personal, proffsigt, hjärtligt och omhändertagande.”