Jobba hos oss 2021-12-22T14:36:39+01:00

Nordic IVF Göteborgs

Jobba hos oss!

Nordic IVF är arbetsgivare för flertalet professioner, där våra medarbetare alltid arbetar tillsammans för att nå resultat. Ensam är inte stark, här är det tvärtom lagspel som räknas för att vi ska nå det vi strävar efter – att ge våra patienter största möjliga chans att bli föräldrar. 

Vi tycker att det är viktigt att växa, både som individ och som arbetsplats. Därför arbetar vi för ett klimat där alla anställda är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.

Våra kliniker har en kultur som präglas av stor yrkesstolthet samt fokus på patienternas bästa. Känslan av att arbeta med något viktigt och något som har stor positiv inverkan på människors liv genomsyrar vardagen.

Klinikerna ingår i EUGIN-gruppen som i Sverige har kliniker i Stockholm, Malmö och Göteborg. Tillsammans utför vi ungefär 2 000 IVF-behandlingar per år och vi profilerar oss med personal med mångårig erfarenhet inom reproduktionsmedicin, topputrustade laboratorier och engagerade medarbetare som brinner för verksamheten och dess utveckling.

Se våra lediga tjänster om du vill vara med på vår spännande resa!

Ord från våra medarbetare

Nordic IVF Göteborg

Frida Molin, embryolog

Vad tycker du är bäst med din arbetsplats?

Det bästa med min arbetsplats är att den utvecklar min profession och ger mig möjlighet att göra skillnad för våra patienter varje dag.

Nordic IVF har även gett mig underbara kollegor som uppmuntrar varandra, hjälps åt och har roligt tillsammans vilket är superviktigt på en arbetsplats enligt mig.

Om du hade en bekant som funderar på att söka jobb här, vad skulle du säga till dom?

Jag skulle verkligen rekommendera mina bekanta att söka jobb på Nordic IVF eftersom det är en arbetsplats som ger oss anställda många möjligheter, ett varierat arbete och en härlig sammanhållning. Framför allt är det ett viktigt arbete där man känner att man kan göra skillnad.

Hur är det att arbeta som embryolog inom Nordic IVF?

Att arbeta som embryolog på Nordic IVF är roligt, utmanande och spännande! Det är ett yrke som kräver fokus, noggrannhet och förmågan att arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att kunna arbeta i ett team. Vi arbetar för att följa utvecklingen i branschen och därmed öka möjligheterna för våra patienter. Embryolog har varit mitt drömyrke och att få och arbeta på Nordic IVF idag är fantastiskt!

Nordic IVF MalmöMarie Svensson Knezevic, sjuksköterska

Hur ser arbetsfördelning och samarbetet ut mellan dig och dina kollegor på kliniken?

Som medarbetare på Nordic IVF har man möjlighet att alternera mellan olika arbetsuppgifter, som mottagningsarbete, rådgivning och OPU.

Jag upplever att det är ett positivt och öppet arbetsklimat och samarbetet mellan medarbetarna fungerar mycket bra. Det märks att det är en arbetsplats där man trivs med sitt arbete.

Hur är det att arbeta som sjuksköterska inom Nordic IVF?

Det är ett väldigt spännande och givande arbete med mycket patientkontakt!

Linus Bogesjö Nordic IVFLinus Bogesjö, embryolog

Vad tycker du är bäst med din arbetsplats?

Förutom alla roliga kollegor består arbetet av spännande och varierande arbetsuppgifter. Att få arbeta med något som kan betyda så otroligt mycket för någon annan är väldigt givande.

Om du hade en bekant som funderar på att söka jobb här, vad skulle du säga till dom?

Sök! Vi har roligt på jobbet varje dag. Dessutom har vi ett superfräscht luftigt labb med den senaste tekniken.

Hur är det att arbeta som embryolog inom Nordic IVF?

Att arbeta som embryolog är ett otroligt givande arbete. Att kunna ge någon det de helst önskar här i världen är en oslagbar känsla. Vi på NordicIVF får arbeta med kompetenta och roliga kollegor i jättefina ljusa lokaler.


Nyfiken på våra lediga tjänster? Här hittar du dem.