IVF Sverige 2018-11-29T14:32:34+00:00

IVF, Sverige

Letar ni efter IVF, Sverige? Vi på Nordic IVF och Nordic Egg Bank erbjuder privata fertilitetsutredningar och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar i hela Sverige. Vi är en av få IVF-kliniker i Sverige som erbjuder frysning av obefruktade ägg. Vi har kliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö och för att minska antalet resor och underlätta för er som bor utanför dessa orter samarbetar vi med flera erfarna läkare runt om landet och kan därför erbjuda er IVF-behandlingar runt om i Sverige. Om ni letar efter IVF, Sverige kontakta oss på Nordic IVF.

Varför Nordic IVF?

IVF, Sverige

Hos oss på Nordic IVF i Stockholm, Göteborg och Malmö möter ni engagerad personal med stor kunskap och mångårig erfarenhet inom IVF. Det viktigaste för oss är att ni ska känna er trygga och veta att vi alltid gör vårt yttersta för just er. Vår främsta målsättning är att ge trygghet, kontinuitet och närhet. Vi sätter alltid de människor vi möter i centrum och vi prioriterar omvårdnad. Med hjälp av kunskap och moderna metoder eftersträvar vi att alla våra patienter skall bli föräldrar.

Intresserad av hur en IVF-behandling går till? Klicka här för att se alla steg.

Vi erbjuder för- och efterbehandling på hemmaplan

Vi samarbetar med nedanstående läkare, som sköter för- och efterbehandling inför IVF hos våra kliniker. Samtliga är speciellt kunniga inom detta område och du kan med förtroende vända dig till dem. När du vänder dig till en hemorts-/distansläkare betalar du vanligen en summa till läkaren och en reducerad summa till oss.

Hemortsläkare

Här hittar du en lista över läkare vi samarbetar med.

Välkomna!