IVF Linköping 2019-03-18T10:33:34+00:00

IVF Linköping

Letar ni efter IVF i Linköping? Vi på Nordic IVF och Nordic Egg Bank erbjuder privata fertilitetsutredningar och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar på våra kliniker i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en av de IVF-kliniker i Sverige som även erbjuder frysning av obefruktade ägg. Våra kliniker kan även erbjuda landstingsfinansierad fertilitetsutredning. För att minska antalet resor och underlätta för er som bor långt ifrån våra kliniker samarbetar vi med flera erfarna läkare och kan därför erbjuda er IVF i området runt Linköping.

Ivf Linköping

För- och efterbehandling nära Linköping

Vi samarbetar med flertalet läkare runt om i landet, som sköter för- och efterbehandling inför IVF på våra kliniker. Samtliga är speciellt kunniga inom detta område och du kan med förtroende vända dig till dem. På så vis behöver du endast vara på orten där vår klinik finns en kort tid.

Varför Nordic IVF?

Hos oss på Nordic IVF möter ni engagerad personal med stor kunskap och mångårig erfarenhet. Det viktigaste för oss är att ni ska känna er trygga och veta att vi alltid gör vårt yttersta för just er. Vår främsta målsättning är att ge trygghet, kontinuitet och närhet. Vi sätter alltid de människor vi möter i centrum och vi prioriterar omvårdnad. Med hjälp av kunskap och moderna metoder eftersträvar vi att alla våra patienter skall bli föräldrar.

Välkomna!