IVF Karlstad 2019-03-18T10:25:39+00:00

IVF Karlstad

Letar ni efter IVF i Karlstad? Vi på Nordic IVF erbjuder privata fertilitetsutredningar och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar på våra kliniker i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi erbjuder även frysning av obefruktade ägg. För att minska antalet resor och underlätta för er som bor utanför dessa orter samarbetar vi med flera erfarna läkare runtom i landet som också är specialister på fertilitet. Om ni letar efter IVF i området runt Karlstad, kontakta oss på Nordic IVF, så berättar vi mer om vilka läkare i ert närområde som vi har samarbete med.

Varför Nordic IVF?Ivf Karlstad

Hos oss på Nordic IVF möter ni engagerad personal med stor kunskap och mångårig erfarenhet. Det viktigaste för oss är att ni ska känna er trygga och veta att vi alltid gör vårt yttersta för just er. Vår främsta målsättning är att ge trygghet, kontinuitet och närhet. Vi sätter alltid de människor vi möter i centrum och vi prioriterar omvårdnad. Med hjälp av kunskap och moderna metoder eftersträvar vi att alla våra patienter skall bli föräldrar.

För- och efterbehandling på hemmaplan

Samtliga läkare som vi samarbetar med är speciellt kunniga inom fertilitet och du kan med förtroende vända dig till dem. På så vis behöver du endast vara i Göteborg eller Stockholm en kort tid. När du vänder dig till en hemorts-/distansläkare betalar du vanligen en summa till läkaren och en reducerad summa till oss.

Efterbehandling IVF Karlstad

Charlottamottagningen, http://www.charlottamottagningen.se, 054-15 03 76.

Välkomna!