IVF Karlstad 2018-11-01T16:12:00+00:00

IVF Karlstad

Letar ni efter IVF Karlstad? Vi på Nordic IVF erbjuder privata fertilitetsutredningar och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder frysning av obefruktade ägg. Vår systerklinik Göteborgs kvinnoklinik kan även erbjuda landstingsfinansierad fertilitetsutredning. För att minska antalet resor och underlätta för er som bor utanför Göteborg samarbetar vi med flera erfarna läkare och kan därför erbjuda er IVF Karlstad. Om ni letar efter IVF Karlstad  kontakta oss på Nordic IVF.

Varför Nordic IVF?Ivf Karlstad

Hos oss på Nordic IVF möter ni engagerad personal med stor kunskap och mångårig erfarenhet. Det viktigaste för oss är att ni ska känna er trygga och veta att vi alltid gör vårt yttersta för just er. Vår främsta målsättning är att ge trygghet, kontinuitet och närhet. Vi sätter alltid de människor vi möter i centrum och vi prioriterar omvårdnad. Med hjälp av kunskap och moderna metoder eftersträvar vi att alla våra patienter skall bli föräldrar.

För- och efterbehandling på hemmaplan

Vi samarbetar med nedanstående läkare, som sköter för- och efterbehandling inför IVF i Göteborg. Samtliga är speciellt kunniga inom detta område och du kan med förtroende vända dig till dem. På så vis behöver du endast vara i Göteborg en kort tid. När du vänder dig till en hemorts-/distansläkare betalar du vanligen en summa till läkaren och en reducerad summa till oss.

Efterbehandling IVF Karlstad

Charlottamottagningen, http://www.charlottamottagningen.se, 054-15 03 76

Välkomna.