IVF Falun 2018-11-01T16:32:41+00:00

IVF Falun

Letar ni efter IVF Falun? Vi på Nordic IVF och Nordic Egg Bank i Göteborg erbjuder privata fertilitetsutredningar och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder frysning av obefruktade ägg. Vår systerklinik, Göteborgs kvinnoklinik, kan även erbjuda landstingsfinansierad fertilitetsutredning. För att minska antalet resor och underlätta för er som bor utanför Göteborg samarbetar vi med flera erfarna läkare och kan därför erbjuda er IVF Falun. Våra läkare och embryologer har tidigare erfarenhet från olika kliniker runt om i landet. Allt från Sahlgrenska i Göteborg till IVF-kliniken i Falun.

Varför kan vi inte få barn?

IVF Falun

Trots att var sjätte par har svårt att bli gravida pratas det inte så mycket om ofrivillig barnlöshet i samhället. Det blir dessutom allt vanligare i takt med att man väntar längre med att bilda familj.

De flesta par förväntar sig att bli gravida ganska snart efter att de slutat med preventivmedel, men när tiden går och inget händer kommer många olika typer av känslor fram – ilska, skuld och avundsjuka. Det är inte så konstigt att man väljer att inte prata öppet om problemet. Det är viktigt att snabbt komma i kontakt med en gynekolog eller IVF-klinik för att utreda orsaken till er barnlöshet.

Varför Nordic IVF?

Hos oss på Nordic IVF möter ni engagerad personal med stor kunskap och mångårig erfarenhet. Det viktigaste för oss är att ni ska känna er trygga och veta att vi alltid gör vårt yttersta för just er. Vår främsta målsättning är att ge trygghet, kontinuitet och närhet. Vi sätter alltid de människor vi möter i centrum och vi prioriterar omvårdnad. Med hjälp av kunskap och moderna metoder eftersträvar vi att alla våra patienter skall bli föräldrar.

Här kan ni läsa mer om hur en IVF behandling går till steg för steg.

Om ni letar efter IVF Falun kontakta oss på Nordic IVF.

Välkomna.