Fakta & råd Nordic IVF
Hem » Fakta & råd » Fertilitetskliniker i Malmö
Senast uppdaterad: 16 jun, 2022

Fertilitetskliniker i Malmö

Till en fertilitetsklinik kan du vända er om du vill genomgå utredning om du är ofrivilligt barnlös eller om du redan genomgått utredningsfasen och vill påbörja en fertilitetsbehandling. Det finns olika typer av behandlingar, exempelvis IVF, insemination och hormonstimulering.

I Malmö finns flera IVF-kliniker där det är möjligt att genomgå utredning och behandling vid ofrivillig barnlöshet, På QIVF finns sammanställningar från patientenkäter som utförs regelbundet på landets alla kliniker.

Med remiss i Malmö

Om man har möjlighet att göra behandling via Region Skåne kan remiss skickas av den läkare som utfört fertilitetsutredningen. För att få ta del av offentligt finansierade behandlingar behöver man uppfylla ett antal kriterier.

På privata kliniker behöver du ingen remiss för att boka tid. Du behöver däremot genomgå en fertilitetsutredning innan en behandling startas. Den ligger till grund för vilken eventuell behandling som passar och hur den ska planeras.

Samarbete mellan kliniker

För de patienter som kommer i kontakt med vår klinik Nordic IVF Malmö och som är i behov av fertilitetsutredning bokas dessa in hos vår samarbetspartner Limhamns Kvinnoklinik.

Varmt välkommen att kontakta vår klinik i Malmö!

Skribent & granskare

Terése Arvidsson
press@eugin.se
Terése Arvidsson har arbetat inom koncernen sedan 2007 och sen november 2021 arbetar hon inom Eugin Sweden, ägare av Nordic IVF och Stockholm IVF. Hon har tidigare arbetat inom Nordic IVF och har en bakgrund som embryolog på Nordic IVF i Göteborg. Terése arbetar i nära samarbete med HR i projekt inom marknadsföring, kommunikation och övriga uppdrag kopplat till koncernen.

Kontakta oss

4

Omdömen från våra besökare

”Ett helt fantastiskt ställe, har blivit så bra bemött sen första dagen!”

”Kändes som en andra familj när vi var hos er.”

”Engagerad, professionell och trevlig personal som fick oss att känna oss väldigt trygga och omhändertagna.”
”Man känner sig alltid välkommen och de känner igen en. Det gör också att man känner sig trygg.”
”Helt fantastisk personal och duktiga läkare.”
”Har under hela behandlingen känt mig väl omhändertagen.”
”Fantastiskt bemötande av personal, proffsigt, hjärtligt och omhändertagande.”