Blogg Nordic IVF
Hem » Blogg » Ska jag berätta för min omgivning att jag går igenom IVF?
Publicerad: 21 dec, 2021

Ska jag berätta för min omgivning att jag går igenom IVF?

Att försöka bli med barn är för många ett intimt ämne som man vill hålla privat. På grund av detta slits ofta par och kvinnor som genomgår fertilitetsbehandling för att få ett barn, mellan behovet av att prata och det jobbiga i att avslöja sin infertilitet inför dem man känner.

Vi vill genom en sammanfattning av artikeln ”Should I tell my circle that I am undergoing an assisted reproduction treatment?”, som skrivits inom vår koncern Eugin, lyfta vikten av att berätta för sina vänner och/eller familj om sin behandling.

Här kan du läsa hela vår sammanfattning.

Skribent

Sara Emady
press@eugin.se

Kontakta oss

4

Omdömen från våra besökare

”Ett helt fantastiskt ställe, har blivit så bra bemött sen första dagen!”

”Kändes som en andra familj när vi var hos er.”

”Engagerad, professionell och trevlig personal som fick oss att känna oss väldigt trygga och omhändertagna.”
”Man känner sig alltid välkommen och de känner igen en. Det gör också att man känner sig trygg.”
”Helt fantastisk personal och duktiga läkare.”
”Har under hela behandlingen känt mig väl omhändertagen.”
”Fantastiskt bemötande av personal, proffsigt, hjärtligt och omhändertagande.”