Barnlöshet Malmö 2018-09-18T14:24:37+00:00

Barnlöshet Malmö

Letar ni information om barnlöshet Malmö? Då har ni hittat rätt. Vi på Nordic IVF i Malmö erbjuder privata infertilitetsutredningar samt ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar. Det är viktigt att komma i kontakt med en gynekolog eller IVF-klinik för att utreda orsaken till er barnlöshet. Ni möter oss i Malmö på ett omhändertagande sätt i en rogivande miljö vid havet. Läs mer om barnlöshet nedan.

Barnlöshet Malmö

Ofrivillig Barnlöshet, Malmö

Medan mannens spermier hela tiden nybildas är kvinnans ägganlag redan färdigbildade i äggstockarna när hon föds. Från den första menstruationen förbrukas varje månad ett stort antal anlag för att säkerställa ägglossning. Infertilitet drabbar både män och kvinnor i lika stor omfattning. I 30 % av fallen beror det på kvinnan, i 30 % på mannen och i 30 % på båda – i resterande fall hittas ingen orsak.

Tveka inte att kontakta oss för mer information. Ni kan enkelt kontakta vår klinik i Malmö eller lämna era kontaktuppgifter så kontaktar vi er senast dagen efter. Vill ni boka tid eller få mer information om ofrivillig barnlöshet hittar ni informationen här.

Välkomna till Nordic IVF i Malmö.