Hem » Ledig tjänst: Embryolog/ BMA i Solna Strand

Ledig tjänst: Embryolog/ BMA i Solna Strand

Nordic IVF är en växande IVF-verksamhet med kliniker i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin-gruppen som har sitt säte i Spanien och har IVF-kliniker över hela världen. Nätverket ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning. På Nordic IVF arbetar vi i team tillsammans - embryologer, läkare, sjuksköterskor och barnmorskor. Tillsammans jobbar vi i ett klimat där idéer och ny kunskap skapas för utveckling på vår arbetsplats. Nu söker vi en embryolog/biomedicinsk analytiker till vår klinik i Solna Strand!

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling. Du kommer tillsammans med dina arbetskamrater få arbeta i en organisation med korta beslutsvägar. Det är viktigt att växa, tycker vi, både som individ och som arbetsplats. Därför arbetar vi för ett klimat där alla medarbetare är välkomna att bidra med goda exempel för utveckling av verksamheten och vi erbjuder löpande utbildning både internt och externt. På vår klinik utförs IVF-behandlingar, donationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon, allt med hjälp av senaste teknik.

Arbetsuppgifterna innefattar den laborativa delen av IVF-behandlingen, såsom äggaspiration, spermapreparering, fertilisering, mikroinjektion (ICSI), odling och bedömning av embryon, embryoåterföring, frysförvaring och tining av könsceller och embryon, dokumentation, kvalitets- och utvecklingsarbete. Vi inom Nordic IVF uppskattar mötet med patienten, vilket också blir en del av din vardag.

Vem är du?

Du är utbildad biomedicinsk analytiker alternativt biolog. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom IVF-lab alternativt cellodling. Du har passion för ditt jobb, du är noggrann och kvalitetsmedveten och du vill utvecklas i din roll som embryolog. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift, samt ha god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde: Önskvärt under maj/juni 2023
Varaktighet: Vikariat ca 12-18 månader. Mer information ges under intervju. 
Tjänstgöringsgrad: Heltid/ 100%

Ansök genom att i rubriken ange: Embryolog Solna Strand, och skicka ditt CV och Personliga brev till: jobb@eugin.se

Vi ser framemot att ta del av din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 15 februari 2023.

 

 

Vi har riktigt bra förmåner

Maxbelopp

friskvårdsbidrag

Sjukvårdsförsäkring

Förstärkt föräldrapenning

Fokus på kompetensutveckling

Tjänstepension enligt kollektivavtal

Företagshälsovård

Kontakta oss

4

Omdömen från våra besökare

”Ett helt fantastiskt ställe, har blivit så bra bemött sen första dagen!”

”Kändes som en andra familj när vi var hos er.”

”Engagerad, professionell och trevlig personal som fick oss att känna oss väldigt trygga och omhändertagna.”
”Man känner sig alltid välkommen och de känner igen en. Det gör också att man känner sig trygg.”
”Helt fantastisk personal och duktiga läkare.”
”Har under hela behandlingen känt mig väl omhändertagen.”
”Fantastiskt bemötande av personal, proffsigt, hjärtligt och omhändertagande.”