Lediga tjänster 2021-07-01T21:06:26+00:00

Våra lediga tjänster

Vi söker specialistläkare till vår klinik i Malmö

Vilka är vi?

Nordic IVF är en växande IVF-verksamhet med kliniker både i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin som har sitt säte i Barcelona och har IVF-kliniker över hela världen. Nätverket ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning. Vår klinik utför IVF-behandlingar, inseminationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av senaste teknik.

Vi söker nu ytterligare en kollega till vårt läkarteam!

Vad erbjuder vi?

Du får arbeta i en organisation med korta beslutsvägar och ett roligt och omväxlande arbete där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling.
Vi arbetar för ett klimat där alla medarbetare är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team med läkare, embryologer, barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras beroende på dina önskemål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi och har ett intresse för fertilitet. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom reproduktionsmedicin/IVF.

Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Tjänstgöringsgrad och anställningsdatum: Enligt överenskommelse

Har du frågor?
Kontakta verksamhetschef Annika Bladh Blomquist: annika.blomquist@nordicivf.se

Här gör du din ansökan.

Vi söker en Embryolog/Biomedicinsk analytiker/Biolog

Vilka är vi?

Nordic IVF är en växande IVF-verksamhet med kliniker både i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin som har sitt säte i Barcelona och har IVF-kliniker över hela världen. Nätverket ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning.

På Nordic IVF Göteborg arbetar vi i team tillsammans med andra embryologer, läkare, sjuksköterskor och barnmorskor och blir på så sätt en arbetsplats där idéer och ny kunskap skapar utveckling.

Nu söker vi en embryolog/biomedicinsk analytiker/biolog till Nordic IVF i centrala Göteborg.

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling. Du kommer tillsammans med dina arbetskamrater få arbeta i en organisation med korta beslutsvägar. Det är viktigt att växa, tycker vi, både som individ och som arbetsplats. Därför arbetar vi för ett klimat där alla medarbetare är välkomna att bidra med goda exempel för utveckling av verksamheten och erbjuder löpande utbildning både internt och externt. På vår klinik utförs IVF-behandlingar, donationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av senaste teknik.

I arbetsuppgifterna ingår den laborativa delen av IVF-behandlingen, såsom äggaspiration, spermapreparering, fertilisering, mikroinjektion (ICSI), odling och bedömning av embryon, embryoåterföring, frysförvaring och tining av könsceller och embryon, dokumentation, kvalitets- och utvecklingsarbete. Vi inom Nordic IVF uppskattar mötet med patienten, vilket också blir en del av din vardag.

Vem är du?

Du är utbildad biomedicinsk analytiker alternativt biolog. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom IVF-lab alternativt cellodling. Du har passion för ditt jobb, du är noggrann och kvalitetsmedveten samtidigt som du vill utvecklas i din roll som embryolog. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift, samt ha datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader
Arbetstid: Heltid
Löneform: Fast månadslön
Vid frågor kontakta: sara.emady@eugin.se

Vi ser framemot att ta del av din ansökan!

Här gör du din ansökan. 

IVF-läkare med medicinskt ledningsansvar

Vilka är vi?

Nordic IVF och Stockhom IVF är en växande IVF-verksamhet med kliniker både i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin som har sitt säte i Barcelona och har IVF-kliniker över hela världen. Nätverket ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning. Vår klinik utför IVF-behandlingar, inseminationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av senaste teknik.

Vi söker nu ytterligare specialister inom IVF

  • I Hammarby sjöstad söker vi läkare för kliniskt arbete inom IVF och fertilitet
  • I Solna söker vi läkare för kliniskt arbete inom IVF och fertilitet med medicinsk ledningsansvar

Vad erbjuder vi?

Du får arbeta i en organisation med korta beslutsvägar samt ett roligt och omväxlande arbete där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling.
Vi arbetar för ett klimat där alla medarbetare är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team med läkare, embryologer, barnmorskor, sjuksköterskor, medicinsk sekreterare och undersköterskor. Tjänstgöringsgrad kan anpassas beroende på din nuvarande arbetssituation. Är du forskningsintresserad kan det finnas möjlighet att bedriva forskning hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten och vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom reproduktionsmedicin/ IVF, eller om du har en annan specialistkompetens inom gynekologi. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Tjänstgöringsgrad och anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande!

Har du frågor?
Kontakta verksamhetschef Linda Bjärgestad-Lamp: linda.lamp@stockholmivf.se
OBS – glöm ej att klicka på moln-symbolen för att spara vid uppladdning av CV.

Varmt välkommen med din ansökan!

Här gör du din ansökan.

 

Finns det inte någon ledig tjänst som passar dig just nu? Välkommen att göra en spontanansökan.

Johanna Furness Nordic IVF    Nordic IVF Göteborg