Lediga tjänster 2020-10-27T15:59:44+00:00

Jobba hos oss!

Nordic IVF är arbetsgivare för flertalet professioner, där våra medarbetare alltid arbetar tillsammans för att nå resultat. Ensam är inte stark, här är det tvärtom lagspel som räknas för att vi ska nå det vi strävar efter – att ge våra patienter största möjliga chans att bli föräldrar. 

Vi tycker att det är viktigt att växa, både som individ och som arbetsplats. Därför arbetar vi för ett klimat där alla anställda är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.

Våra kliniker har en kultur som präglas av stor yrkesstolthet samt fokus på patienternas bästa. Känslan av att arbeta med något viktigt och något som har stor positiv inverkan på människors liv genomsyrar vardagen.

Klinikerna ingår i EUGIN-gruppen som i Sverige omfattar våra fyra IVF-kliniker i Stockholm, Malmö och Göteborg. Tillsammans utför vi ungefär 2 000 IVF-behandlingar per år och vi profilerar oss med personal med mångårig erfarenhet inom reproduktionsmedicin, topputrustade laboratorier och engagerade medarbetare som brinner för verksamheten och dess utveckling.

Se våra lediga tjänster om du vill vara med på vår spännande resa!

Våra lediga tjänster

Vi söker en legitimerad barnmorska!

Vilka är vi?

Nordic IVF är en del av internationella Eugin som är en av världens största IVF-aktörer. Med stort patientfokus skapar vi på Nordic IVF Malmö vård med både kvalitet och engagemang i ett lärande arbetsklimat.

Nu söker vi en barnmorska som vill vara med och utvecklas tillsammans med vårt team.
Är du ute efter att bredda din kompetens som barnmorska, utbildas och få kunskap inom IVF ska du fortsätta läsa annonsen!

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att ingå i ett team med sjuksköterskor, undersköterskor, barnmorskor, läkare och embryologer på kliniken, där var och en har ett stort ansvar och inflytande. Du kommer dagligen att träffa patienter och kommer att ha ett övergripande ansvar inom donation och även utföra inseminationer. Du kommer bli en nyckelperson i vårt arbete med donation och vara en del av Nordic IVF´s donationsgrupp.

Det är viktigt att växa tycker vi, både som individ och som arbetsplats.
Därför arbetar vi för ett klimat där alla anställda är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och vi ser gärna att du har erfarenhet från reproduktionsmedicin.
Att du är trygg i din roll och självständig i ditt arbete, samtidigt som du uppskattar teamarbete, tycker vi är viktigt.
Att du har ett driv och en vilja att utvecklas är också centralt i kommande utökning av vår verksamhet.

Tillträde: Efter överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Löneform: Fast månadslön
Övrig information: Provanställning 6 månader och därefter möjlighet till tillsvidareanställning.
Vid frågor kontakta HR Chef på: sara.emady@nordicivf.se

Välkommen att söka tjänsten, senast den 2020-11-16!

Här gör du din ansökan. 

Vi söker en Gynekolog/ IVF-läkare till vår klinik!

Nordic IVF finns i Malmö, Göteborg och Stockholm. Nordic IVF är en del av Eugin som har sitt säte i Barcelona och har IVF-kliniker över hela världen. Ett ägandeskap som ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning.

Vi söker en specialistläkare och erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar, samt ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling. Vi vill att alla hos oss ska göra det de är bäst på varje dag!

Vill du bli en av oss?

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer jobba i team med barnmorskor, sjuksköterskor och embryologer, där du möter patienter inom området infertilitet. Du kommer få arbeta med olika typer av fertilitetsbehandlingar – IVF, insemination och donationsbehandlingar.

Kvalifikationer:
Vi erbjuder dig en tjänst där du kommer vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet. Du ska vara specialistläkare inom gynekologi & obstetrik och det är meriterande om du tidigare har arbetat inom utredning och behandling av infertilitet.

Tjänstgöring: Deltid eller heltid

Varmt välkommen med din ansökan till jobb@nordicivf.se! Märk ansökan med Läkare Malmö.

Har du frågor?

Maila oss på  jobb@nordicivf.se.

Vi söker Gynekologer & IVF-läkare

Nordic IVF & Gynekologi i Stockholm öppnade i november 2017 och arbetar på uppdrag av SLL med allmän gynekologi, dagkirurgi, samt utredning och behandling av infertilitet. Vi erbjuder också våra patienter privatfinansierade behandlingar.

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och är en del av Eugin, som har sitt säte i Barcelona. Eugin har IVF-kliniker över stora delar av världen, vilket ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning.

Vi söker nu ytterligare specialister inom gynekologi:

  • Två gynekologer för arbete med fertilitetsutredningar, samt allmän gynekologi
  • En IVF-läkare för arbete med fertilitetsbehandlingar

Vi erbjuder arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar, samt ett kul och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling. Vi vill att alla hos oss ska göra det de är bäst på och ha roligt varje dag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team med embryologer, barnmorskor, sjuksköterskor, medicinsk sekreterare och undersköterskor. Du kommer att möta patienter som kommer till oss för besök inom allmän gynekologi, samt för utredning och behandlingar vid infertilitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten och vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du ska vara specialistläkare inom gynekologi & obstetrik och det är meriterande om du tidigare arbetat inom reproduktionsmedicin/ IVF, eller om du har en annan specialistkompetens inom gynekologi. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Har du frågor? Kontakta oss på jobb@nordicivf.se.

Välkommen med din ansökan till jobb@nordicivf.se! Märk ansökan med Läkare Stockholm.

 

Finns det inte någon ledig tjänst som passar dig just nu? Välkommen att göra en spontanansökan.

Nordic IVF Göteborg   Johanna Furness Nordic IVF