Hem » Ledig tjänst: Specialistläkare Malmö

Ledig tjänst: Specialistläkare Malmö

Här hittar du information om vår lediga tjänst som specialistläkare på vår klinik i Malmö.

– Vill du hjälpa andra i sin längtan till barn? Specialistläkare inom obstetrik/gynekologi sökes till vårt team i Malmö.

”Vissa av de par eller kvinnor som kontaktar oss har en lång historik bakom sig av försök att få barn, och längtan till att bli föräldrar är otroligt stark. När paret eller kvinnan tar steget att kontakta vår klinik bär vi ett stort ansvar att möta varje person med sin historik.  Vi vill på bästa sätt hjälpa så många som möjligt i sin längtan att bilda familj.” – Annika Bladh Blomquist, verksamhetschef på Nordic IVF Malmö.

Vilka är vi?

Vi bedriver vård inom reproduktionsmedicin där kvalitet och patientfokus genomsyrar all den vård vi skapar tillsammans i våra team. Vår kultur präglas av stark yrkesstolthet och fokus på patienternas bästa. Nordic IVF har kliniker i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin som är ett internationellt bolag med verksamheter inom reproduktionsmedicin världen över. Vi ser det som en stor möjlighet som ger oss de bästa förutsättningarna att främja både forskning och utbildning. Tillsammans med samtliga professioner på klinikerna arbetar vi i team där idéer och ny kunskap skapar utveckling på vår arbetsplats.

Vår överläkare Emma Nilsson Condori, berättar om oss:

”Du får arbeta i en organisation med korta beslutsvägar samt ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling. Här utför vi IVF-behandlingar, inseminationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av senaste teknik.
Det är viktigt att växa tycker jag, både som individ och som arbetsplats. Därför trivs jag så bra i klimatet vi har där alla medarbetare är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.”

Vi söker ytterligare en kollega inom gynekologi:

  • Leg läkare, arbete inom reproduktionsmedicin och assisterad befruktning/IVF

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team med Läkare, embryologer, barnmorskor/sjuksöterskor och undersköterskor. Du kommer att möta patienter som kommer till oss för bedömning och olika behandlingar av infertilitet. Vi lägger stor vikt vid introduktion beroende på dina tidigare erfarenheter och kompetens. Det finns goda möjligheter till vidareutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten och vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du ska vara specialistläkare inom gynekologi & obstetrik. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom reproduktionsmedicin/ IVF, men det finns också möjlighet att få lära sig verksamheten hos oss om du har ett genuint intresse för att arbeta med fertilitet. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tjänstgöringsgrad: Enligt överenskommelse
Provanställning tillämpas

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta verksamhetschef Annika Bladh Blomquist på annika.blomquist@nordicivf.se

Välkommen med din ansökan till: jobb@eugin.se

Kontakta oss

4

Omdömen från våra besökare

”Ett helt fantastiskt ställe, har blivit så bra bemött sen första dagen!”

”Kändes som en andra familj när vi var hos er.”

”Engagerad, professionell och trevlig personal som fick oss att känna oss väldigt trygga och omhändertagna.”
”Man känner sig alltid välkommen och de känner igen en. Det gör också att man känner sig trygg.”
”Helt fantastisk personal och duktiga läkare.”
”Har under hela behandlingen känt mig väl omhändertagen.”
”Fantastiskt bemötande av personal, proffsigt, hjärtligt och omhändertagande.”