Eugin internrekryterar till ny befattning

MND internrekrytering Eugin SwedenTerése Arvidsson från Nordic IVF Göteborg går från och med november över till Eugin Sweden AB, ägare av Nordic IVF och Stockholm IVF. Terése kommer att arbeta för koncernen som består utav fyra IVF-kliniker i Sverige och dess ägare, i rollen som Project Coordinator.

Terése berättar att den största drivkraften i att ha Nordic IVF som arbetsgivare och att faktiskt stanna kvar har varit att få arbeta med något så spännande och givande som IVF och att som embryolog få vara med om de första celldelningarna hos ett embryo. Att sedan få möjlighet att se och uppleva när patienterna kommer och hälsa på med deras barn som de fått efter behandling på Nordic IVF är en upplevelse med mycket känslor som inte går att få hos många andra arbetsgivare. Dessutom är kollegorna en bidragande faktor till trivseln och hon uppskattar att ha fått möjligheten att utvecklas inom en ny roll.

– Jag har insikt i varje del som är så viktig, och jag har sett och upplevt de känslor som florerar på en klinik som denna. Kollegor som brinner för sitt arbete, alla medarbetare som bidrar med sin del i pusslet för att behandlingen ska bli så bra som den bara kan och gör allt som står i ens makt för att paret eller kvinnan ska bli gravid och få ett barn – det är coolt! Dessutom ansvarar man för statistiken som skickas in och som bidrar till uppföljningen av hela landets IVF-behandlingar. Allt detta gör att rollen är otroligt mångfaldig och ger en kunskap som täcker mycket inom IVF. Det är viktigt för att kunna visa vad vi gör och varför vi jobbar med det vi gör, och förhoppningsvis ska vi kunna förmedla det utåt så att våra patienter uppskattar det vi gör och får en fin upplevelse hos oss, berättar Terése.

Läs hela artikeln här.

 

 

2021-11-09T14:11:06+00:00 november 9th, 2021|Categories: Göteborg, Malmö, Nyhet, Press och media, Stockholm|